PRESENTACIÓ

El blog que es presenta a continuació inclou el recull no solament d’una sèrie de nombrosos apartats teòrics sobre el món de l’ensenyament, sinó també de les experiències i vivències pràctiques a l’ Institut Miquel Martí i Pol. Així doncs, la finalitat del blog serà agrupar totes aquelles eines útils per a la realització d’unes sessions d’educació física en un Institut, també en quant a la programació, realització i observació de l’aplicació de les unitats didàctiques. He  de dir que amb l’esforç realitzat en la confecció d’ aquest blog, la seva utilitat pot anar més enllà, realment crec que pot ser molt útil per a un futur professional lligat al món de la docència.

En el meu cas he escollit la opció de realitzar la memòria en forma de blog, i amb el suport del WordPress. Amb això vull en primer lloc aprendre noves formes d’ utilitzar i reproduir la informació i també que tot allò que realitzi pugui ser visible pels companys i companyes. En segon lloc dir que és el meu primer blog que realitzo, i que això em pot ajudar a entrar en aquest món on cada dia és més imprescindible saber-ne: les noves tecnologies.

Les Pràctiques es composen de dos períodes, un més d’observació durant el febrer i el segon al maig on ja serà més pràctic.  El blog  es composa de cinc apartats principals:

  • El centre
  • Cronogrames
  • Diari de camp
  • Horaris
  • La unitat didàctica
  • Enllaços educatius

Amb aquests apartats principals vull explicar la meva memòria de pràctiques i adjuntar-hi els documents necessaris per exemplificar tota la feina feta durant aquestes pràctiques.

Espero que aquest blog us sigui  útil i us animo a visitar-lo!

Andreu Clusella

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s