DIARI DE CAMP

Aquí dia a dia aniré anotant totes les situacions i vivències més interesssants de les pràctiques:

  • Observacions a les sessions
  • El dia  a dia a l’ IES
  • Les explicacions que ens fa la tutora
  • Altres experiències i vivències

Tot allò que em cridi l’anteció i també anotaré les sessions desenvolupades per part de la professora per tal de tenir més activitats.

Objectius que complim a través d’aquest apartat del període 1:

h. Recollir i sistematitzar informacions i materials de les activitats abans esmentades i elaborar una reflexió crítica relacionada amb l’aprenentatge propi durant el procés de pràctiques.
k. Observar, recollir i analitzar seqüències d’activitat didàctiques i educatives realitzades o altres espais educatius propis de l’àrea representatives de les diferents fases d’una unitat didàctica.
l. Assistir a les activitats en les que intervé el tutor de pràctiques com a professional docent (equips docents, departament, claustre, entrevistes…) i analitzar conjuntament amb ell les decisions educatives que s’hi adopten.

Del 2n període:

a. Dissenyar i aplicar la unitat didàctica elaborada amb la supervisió del tutor del centre, seleccionant les competències i objectius d’aprenentatge, l’organització de les activitats d’aprenentatge i d’avaluació, els materials i els recursos didàctics.
d. Analitzar els resultats de l’avaluació i dels aprenentatges de l’alumnat en la unitat didàctica desenvolupada i reflexionar sobre les propostes de millora a introduir.
f. Seguir i avaluar la unitat didàctica d’un company de pràctica, creant i utilitzant els registres d’avaluació pertinents.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s