LA UNITAT DIDÀCTICA

En aquest apartat posaré la unitat didàctica que duré a terme durant el 2n període  de pràctiques a l’ Institut.

Aquí penjo el document explicatiu de la UNITAT DIDÀCTICA D’ORIENTACIÓ:

UNITAT_DIDÀCTICA_ORIENTACIÓ

Aquest document conté l’explicació general de la unitat didàctica, la relació amb els objectius d’ESO, els continguts i els criteris d’avaluació, així com al metodologia, els objectius i la temporització.

És un document on s’explica com serà i es desenvoluparà la unitat didàctica.

Aquests són els objectius que compleixo amb la realització d’aquesta UD i la intervenció en una sessió:

1r PERÍODE

j. Planificar activitats puntuals o alguna sessió de classe – amb la supervisió i orientació del professor tutor de pràctiques- a partir de la selecció de les competències, dels continguts, de la organització didàctica, dels materials i activitats d’ensenyament, i de l’avaluació. Si s’escau, es recomana que s’estudiï la possibilitat d’emprar les TAC en algunes d’aquestes actuacions.
n. Acordar i implementar amb el professor tutor de pràctiques del centre alguna innovació educativa i didàctica a introduir en la unitat didàctica d’acord amb el projecte educatiu del centre i les necessitats educatives de l’alumnat del grup classe.

2n PERÍODE

a. Dissenyar i aplicar la unitat didàctica elaborada amb la supervisió del tutor del centre, seleccionant les competències i objectius d’aprenentatge, l’organització de les activitats d’aprenentatge i d’avaluació, els materials i els recursos didàctics.
b. Planificar alguna innovació educativa o didàctica i aplicar-la i avaluar-la en la seva unitat didàctica i, si s’escau, en altres unitats didàctiques o espais educatius. En aquest punt, caldria estudiar la possibilitat de potenciar l’ús de les TAC en el desenvolupament de la UD.
d. Analitzar els resultats de l’avaluació i dels aprenentatges de l’alumnat en la unitat didàctica desenvolupada i reflexionar sobre les propostes de millora a introduir.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s