Contextualització

diapo1 diapo2

El curs de 3r d’ ESO està format per tres grups, A, B i C. Però en aquest cas com que els professors es reparteixen els grups la U.D. presentada es realitzarà en els grups B i C.

El grup B i C són formats per aproximadament entre 20 i 25 alumnes. En el grup B hi ha un 60% nois i un  40% noies, i en el C hi ha majoria del sexe masculí amb  un 70% nois i 30 % noies. Pel que fa a alumnat immigrant n’hi ha en els dos cursos, i representen el 15% del total, però és un alumnat molt ben integrat i de parla catalana.

Tot l’alumnat del grup entén i parla el català, per la qual cosa les sessions es poden desenvolupar amb total normalitat en la llengua catalana. Els diferents grups ja porten treballant des de 1r d’ ESO i es coneixen entre ells, la qual cosa fa que no hi hagi problemes en el grup classe. Pel que fa al nivell física, hi ha un nivell molt variat, alumnes que practiquen diferents esports i altres que tenen un nivell de pràctica baix, però en la UD d’orientació no s’exigeix un nivell físic gaire alt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s