*Intervenció en una sessió

La sessió d’intervenció que vaig realitzar al primer període de pràctiques va ser acordada amb la meva tutora  i el meu company de pràctiques, ja que la tutora de pràctiques ens va donar a escollir entre uns quants continguts a treballar.

Finalment em vaig decidir per la velocitat, ja que mai l’havia treballat, i vaig pensar que seria un contingut interessant a dur a terme.

En aquest cas va ser la velocitat de reacció, els alumnes ja duien més d’una sessió de velocitat, i el que vaig intentar en tot moment va ser fer una classe divertida, dinàmica i on els alumnes aprenguéssin.

Per això vaig utilitzar exercicis variats i amb material diferent, com pilotes, aros, papers de diari, cordes i mocadors.

En primer lloc per escalfar vaig fer el joc dels paquets amb una variant, “les llaunes de sardines”, en aquest cas s’havien d’ajuntar pel número que deia i posar-se estirats a terra un al costat de l’altre.

A la part principal, vaig fer jocs de relleus utiltzant els diaris, les cordes, les pilotes de bàsquet per fer-ho de manera diferent. Després el joc del k.o. de bàsquet i per últim el joc de robar cues.

A la part final, després d’un petit feedback el joc de 1 a dalt i 2 a baix.

(veure fitxa per mes detall de les activitats)               Sessió_velocitat

La sessió va anar molt bé, i l’alumnat va respondre bé a les activitats proposades, crec que els objectius que em vaig plantejar es van complir.

Com a innovació diferent i que no havia provat mai vaig utilitzar els diaris, es posaven un diari obert al pit i havien de córrer ( de manera que no caigués) i anar fins un punt girar i tornar. L’activitat va sortir bé, i quasibé no va caure el diari a ningú, potser hauria d’haver obert la fulla de diari del tot, ja que es van posar la meitat. Tot i això va ser una activitat novedosa i diferent.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s